Wij bouwen samen met u aan de toekomst van uw kind!

Onze buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is voordat de school begint. Kinderen kunnen hun meegebracht ontbijt nuttigen en dan lekker spelen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat uw kind(eren) na de opvang veilig en op tijd naar de klassen gaan.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang begint direct na schooltijd. De vaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend aanbod van activiteiten. Hierbij staan de interesses, behoeften en ontwikkeling van kinderen centraal. Wij bieden hen een veilige, stimulerende en inspirerende omgeving waarin zij naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken en groeien.

De Voor - en Naschoolse opvang vindt plaats in de BSO Pinokkio Belfort            (Basisschool John. F. Kennedy) en BSO Pinokkio Wolder (Basisschool Petrus en Paulus) Maastricht.

Vakantie opvang

Tijdens de vakantieopvang worden er activiteiten ondernomen die vooraf bij de ouders bekend gemaakt worden. De activiteiten die we plannen zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Alle kinderen vanaf 4 jaar kunnen gebruik maken van deze vakantie-opvang, dus ook de kinderen van andere basisscholen.

De vakantieopvang vindt uitsluitend plaats in onze BSO-locatie Pinokkio Belfort  (Ebenistendreef 90A Maastricht) telefoonnummer: 06-516 84 328

Bereikbaarheid:

BSO Pinokkio Belfort :   

06- 516 84 328 tussen 07.30 - 08.30 uur en vanaf 14.30 - 18.30 uur

BSO Pinokkio Wolder:

06 - 495 751 62  tussen 07.30 - 08.30 en 15.00 - 18.00 uur.

 

 

Bij de BSO organiseren we allerlei (buiten) activiteiten, ook tijdens vakanties